NEDEN COLLASEL?

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

CollaSel, 2019 yılından bu yana bireylerin iyi, sağlıklı ve uzun yaşamalarına katkıda bulunmak için durmadan çalışıyor. ‘’Sağlıklı ve iyi olma‘’ ile ‘’mutlu yaş alma’’ kavramlarını, köklü tecrübesiyle yeniden tanımlıyor. Özel olarak formüle edilen CollaSel, cilt, saç, tırnak, kemik ve eklem gibi vücudumuzun birçok önemli yerinin sağlıklı kalmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda sürdürülebilirlik anlayışını da benimseyen CollaSel, çalışmalarını sağduyuyla yürütüyor. Sektörünün önde gelen isimlerinden olan CollaSel, Türkiye’nin ilk ‘’hidrolize kolajen peptitleri’’ ile ilklere imza atıyor. Güvenilir, yenilikçi ve çözüm odaklı çalışarak, Avrupa Birliği normlarına göre üretimlerini gerçekleştiriyor. Bununla birlikte ‘’wellness’’ kavramını yeniden tanımlayan ürünler üretiyor. Tüm bunların yanı sıra, ‘’Neden CollaSel’i tercih edip hayatımıza dâhil etmemiz önem taşıyor?’’ sorusunun cevaplarına değinmek kaçınılmaz oluyor. Bu blog yazımızda, CollaSel’i yaşamınızın ayrılmaz bir parçası hâline getirmenizin nedenlerine değineceğiz.

CollaSel, vücudumuza çok katmanlı fayda sağlar

CollaSel’in ana bileşeni olan kolajen, vücudumuzun doğal olarak ürettiği bir protein olsa dahi, yaş aldıkça bu üretimde azalmalar olur. Bundan kaynaklı meydana gelenler, cildin esnekliğini ve parlaklığını kaybetmesi, kırışıklıkların oluşması, saçlarda dökülmeler ve matlaşma, diş eti rahatsızlıkları, zayıf ve kırılgan tırnaklar şeklinde sıralanabilir.

Bu belirtilerin görülmesi, bireylerde her ne kadar can sıkıcı bir durum oluştursa da kolajen takviyesi sayesinde önemli ölçüde olumlu farkların olduğunu göreceksiniz. Ek olarak kolajen, uyku düzeninizin iyileşmesine, bağışıklık sistemini ve kasları güçlendirmeye, antioksidan ile detoksifikasyon sağladığı gibi kilonun kontrolüne de yardımcı olur. Daha sağlıklı, genç ve dinç bir vücut için gerekli bileşenleri, CollaSel’in ürünleriyle sağlayabilirsiniz.

Sağlıklı bir yaşam için hayatınıza dahil etmeniz gereken CollaSel’i, ürünlerinize gönül rahatlığıyla ekleyebilir ve kolajen eksikliği kaynaklı belirtilerin erkenden önüne geçebilirsiniz.

Cilt sağlığı

Kolajen ağının zayıflamasıyla beraber ciltte kuruluk oluşur ve yaşlanma belirtisi olan kırışıklık oluşumu başlar. Bunun yanı sıra beslenme alışkanlıkları, hava kirliliği, güneş ışığına maruz kalmak, yoğun ve tempolu bir yaşam biçimi de cildi doğrudan etkiler ve esnekliğini kaybetmesine neden olur. CollaSel ile vücuttaki kolajen bariyerini yeniden yapılandırarak kaybedilen cilt parlaklığını ve sıkılığını geri kazandırabilirsiniz.


Saç sağlığı

Vücutta azalan kolajen miktarıyla beraber saçlarda, dökülmede artış, cansızlık ve matlık görülür. Kolajen kullanımıyla saçlar, kaybettikleri canlılığı ve parlaklığı geri kazanır, hacmi artar, saç diplerindeki yağ tabakalarını besler, kırıkları onarır ve zengin amino asitleri açısından yeniden saç çıkmasını sağlar.

Tırnak sağlığı

Kolajen kullanımı ile tırnak büyümesi hızlanır ve tırnaklar güçlenir. Güçlenen tırnaklar ile olası kırılmalar yaşanmaz, çatlamaların önüne geçilir ve hasar oluşumu engellenir. 


Eklem sağlığı

Eklemlerdeki kıkırdakları, küçük peptitler sayesinde koruyan CollaSel, eklemlerin kayganlaştırılmasına katkı sağlar ve daha rahat hareket edilmesi için tampon görevi görür. Ayrıca eklemlerde oluşabilecek iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olur. 

Kemik sağlığı

Azalan kolajenle beraber, kemiklerin yapılarının sayısında da düşüş meydana gelir. Bununla beraber doğal kemik döngüsünde dengesizlik oluşumu başlar. Zamanla kemikler zayıflar ve kırılganlık için daha hassas hâle gelir. Yaralanma riski yükseldiği gibi, olası yaralanmaların iyileşme süreleri de uzar. CollaSel, kemiklerin kaybettikleri güçlü yapısına geri dönmesine katkıda bulunur, hareket kabiliyetinin artmasını destekler ve daha dinç bir iskelet sistemine kavuşmayı sağlar.

Kas sağlığı

Yaş aldıkça kas kütlelerinde düşüş görülür ve yavaş yavaş güç kaybı yaşanır. CollaSel, vücutta üretimi azalan kolajen oranının artmasına katkı sağlar ve kasların kuvvetlenmesine olumlu yönde etki eder.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris