KOLAJEN TAKVİYESİ İLE PARILDAYAN BİR CİLT

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Kolajen bir proteindir ve vücut tarafından üretilir. Cildinize canlılık, parlaklık ve esneklik katarken, eklem, kemikleriniz ve kaslarınızın performansına katkı sağlar. Ancak ilerleyen yaşla birlikte kolajen üretimi azalır. Azalan kolajen seviyesi ile birlikte fiziksel esneklikte azalmanın yanı sıra kırışıklıklar, kuruluklar ve sarkmalar meydana gelebilir. Azalan kolajen üretimi ise takviyelerle artırılabilir.

 


Kolajen takviyeleri cilt nemini artırabilir, ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olabilir. Böylece genç görünmenizi ve hissetmenizi sağlayarak, yaşlanmanın etkileriyle mücadele etmenize yardımcı olur. 

 

Cilt, kemik, saç ve tırnakları koruması bakımından genellikle Tip I kolajen bu konuda dikkat çeker. Bağ dokularında yaygın olması sebebiyle, azalmasıyla beraber cilt, tırnak ve saçta incelmeler meydana gelir. Ayrıca Tip I kemikler, tendonlar ve organların önemli bir bileşenidir.

 

Parlayan bir cilt için kolajen nasıl yardımcı olur?

 

·       Cildinizi canlandırmak ve iyileştirmek için yardımcı olur.

·       Vücudun nemli olmasını sağlar.

·       Cildinize esneklik kazandırır.

·       Cildinizin genç ve parlak görünmesini sağlar.

·       Güneş ve diğer çevresel faktörlerden kaynaklanan hasarları onarmaya yardımcı olur.

·       Yaraların iyileşmesine katkı sağlar.

·       İncelen ciltte oluşan selülitlerin ve çatlakların daha az belirgin olmasına yardımcı olur.

 


Günlük rutininize kolajeni dahil etmek size vücudunuzun bilmediğiniz yapısını daha iyi anlamanız için katkı sağlayacaktır. Genç, parlak ve esnek bir cilt için kolajen önemli bir yer tutar. Zamanla azalan kolajen seviyeleri için kolajen takviyeleri kullanabilirsiniz. İnce çizgilerinizin ve kırışıklıklarınızın azalmasına yardımcı olabilirsiniz.

 

Kolajenle tanışmak için güvenilir bir yöntem arıyorsanız CollSel’i deneyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris