İLERİ YAŞLARDA COLLASEL TAKVİYESİNİN EKLEMLER ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Eklemlerimiz ve kaslarımız doğduğumuz andan itibaren vücudumuzu taşıyan, hareket etmemizi ve gerekli eylemleri gerçekleştirmemizi sağlayan en büyük yapıdır. Her alanda sağlığımızı korumaya dikkat ettiğimiz gibi eklem sağlığımıza da önem göstermemiz çok önemli.

 İlerleyen yaş ile birlikte vücudumuzdaki kolajen seviyesinin azalması, eklem ağrılarına veya hareketlerin kısıtlanmasına yol açar. Bu ağrıları en aza indirmek ve hareket kabiliyetini arttırmak için en sık başvurulan yöntem kolajen takviyesidir.

CollaSel ile ileri yaşlarda karşılaşabileceğiniz eklem ve kas problemlerini önleyebilirsiniz.

 

Peki ileri yaşlarda eklemlerimizde ne gibi değişiklikler oluyor, bir bakalım.

Eklemlerimiz özellikle 40’lı yaşlardan sonra yavaş yavaş yapısal bozukluklara uğruyor. Eklem düzeylerini döşeyen kıkırdaklarımız tahrip olmaya ve incelmeye başlıyor. Yeni kıkırdak dokusunun yapımı yavaşlıyor. Ayrıca eklem köşeleri ve iç yüzeylerinde “kireçlenme” oluşmaya, yani kalsiyum yapısında maddeler depolanmaya, birikmeye başlıyor. Eklem yüzeyimiz düzensiz bir hale geliyor ve bunun sonucunda hareket etmemiz zorlaşıp, yavaşlıyor. Bu gibi etkileri en aza indirmek ve eklem sağlığında yaşlanmayı geciktirmek için düzenli olarak kolajen takviyesi kullanmamız gerekiyor.

 

İleri yaşlarda görülen kireçlenme, hareket kısıtlaması gibi pek çok sağlık sorununa neden olarak yaşam kalitesini düşüren en büyük etkenler arasında yer alıyor. Tıp dilinde “Osteoartrit” olarak adlandırılan kireçlenme, eklem ve kas yapısının bozulmasıyla ortaya çıkıyor. Dolayısıyla eklem ve kas ağrıları ileri yaşlarda gerçekleşen kireçlenmenin olumsuz etkileri arasında yer almakta. Kireçlenme ve ağrıların en efektif çözümü ise CollaSel desteği!

Kolajen, tendon ve kas sağlığını destekleyerek ağrıların azaltılmasına ve kasların sağlıklı bir şekilde büyümesine yardımcı oluyor. CollaSel ile ileri yaşlarda bile kaslarınızın dinç ve genç kalmasını sağlayabilirsiniz.

 

Bunun sebebi yaş aldıkça vücudumuzdaki kolajen üretiminin azalması ve özellikle 20 yaşından sonra kolajenin her yıl yaklaşık %1’inin kaybedilmesi ileri yaşlarda sıkça görülen eklem ağrılarının sebebi olarak açıklanabiliyor. Kolajen takviyesi ise kaybedilen değerlerin geri kazanılmasına ve vücudun ihtiyaç duyduğu desteği almasına yardımcı oluyor.

 

CollaSel Desteğiyle Eklem Sağlığınıza Yatırım Yapın

CollaSel ile ileri yaşlarda karşılaşabileceğiniz eklem ve kas bozulmalarının önüne geçmek mümkün. Eklem sağlığınızın genç kalmasına yardımcı olmak ve ileride öngörülen rahatsızlıkları en aza indirmek için siz de düzenli olarak CollaSel kullanın!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris