CİLT BAKIMI ÜRÜNLERİNDE KOLAJEN KULLANIMI

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Cilt bakımı söz konusu olduğunda insanların sıklıkla başvurdukları yöntem, cilt bakım ürünleri kullanmak oluyor. Cilt bakım ürünlerinin daha da etkili olabilmesi için mevcut formüllerine kolajen eklenmesi ise kritik bir öneme sahiptir. Çünkü kolajen cildin genç görünümüne doğrudan katkı sağlar.


Cilt bakımı, çoğunlukla zamana karşı bir başkaldırı olarak yapılmaktadır. Zamanın yıpratıcı etkilerinin izlerini silmek için gerçekleştirilen uygulamalarda kolajenin önemli bir yeri vardır. Yıllara bağlı olarak vücutta düşüş gösteren kolajen seviyesi etkisini cilt üzerinde göstermektedir. Düşük kolajen cildin esnekliğini azaltır, nem dengesini bozar ve kırışıklıkları belirginleştirir. Tüm bu sorunlar da cildin canlı ve genç görünümünün önüne geçer.

 

Konu ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilmek için önceki aylarda yayınlamış olduğumuz Genç Görünen Bir Cilt isimli blog içeriğimizi inceleyebilirsiniz. İşte ‘Genç görünen bir cilt’ blogundan bir parça.

 

Cilt bakımı söz konusu olduğunda, herkese uyan tek bir doğru yoktur ve tutarlılık anahtar kelimedir. Herhangi bir ürün veya içeriğin işe yaraması için düzenli olarak, belirli bir süre boyunca kullanılması gerekir. Çoğunun gözle görülür sonuçlar vermesi için genellikle üç ay yeterlidir. Sabah için bir temizleyici, nemlendirici ve güneş koruyucu, cildinizi güne hazırlamak, onu güneşten ve çevresel hasarlardan korumak için yeterlidir. Öte yandan gece rutinleriniz, cilt bariyerini iyileştirecek, cildi besleyecek ve güçlü aktif bileşenlerle cilt sorunlarını hedef alacak adımları içermelidir.

 

https://collasel.com.tr/tr/blog/youthful-looking-skin


Yukarıda yer alan parçaya tıklayarak ‘Genç görünen bir cilt’ isimli blog içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Cilt bakımı ürünleri ve kolajen


Kolajeni, cilt bakımı ürünleri için yeri doldurulamaz bir nimet olarak tanımlayabiliriz. Bu ürünler hedef kitlelerine daha sıkı, daha canlı, daha nemli ve pürüzsüz ciltler vadederler. Tüm bu vaatleri gerçek kılabilmek için de kolajenin yardımına ihtiyaç duyarlar.

 

Cilt bakım ürünleri; sıvı, toz ya da herkesin daha çok aşina olduğu üzere krem olarak kullanılmaktadır. Hangi forma sahip olursa olsun formülünde kolajene yer veren firmalar müşteri portföyünden de pozitif geri dönüşler alarak ödüllendirilirler.

 

CollaSel ve kolajen


Sel Sanayi’nin çatısı altında kurulan CollaSel markası, protein kategorisinde yarım asrı aşan tecrübesi ve bilgi birikimi sayesinde sektörün en kaliteli hidrolize kolajen peptit üreticisi haline gelmiştir. Ürün kalitesi ve güvenilirliği ile sektöründe öncü haline gelen CollaSel, formüllerini kolajen ile geliştirmek isteyen cilt bakımı ürünleri üreticileri için danışılması gereken bir usta konumundadır.

Dünyanın dört bir yanındaki cilt bakım ürünleri üreticilerine hidrolize kolajen peptit sağlayan CollaSel; cilt bakımı sektöründe aranan bir iş ortağı haline gelmiş, üstün formülü ile de piyasada yer alan birçok ürünün kalitesini artırmıştır. Dünya çapında iş birliklerine devam eden CollaSel, sadece cilt bakım sektöründe değil içine kolajen giren her sektörde öncü olarak yol göstermeye devam ediyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris