CİLDİNİZİ İÇERİDEN VE DIŞARIDAN KOLAJEN İLE BESLEYİN

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Yaşlanmanın cilt üzerindeki etkilerine karşı içilebilir kolajen, toz kolajen, kolajen hapları ve enjekte edilebilir kolajen gibi birçok ürün alternatifi vardır.

Yaşlanmaya bağlı olarak vücudun kolajen üretimi azalmakta ve bunun olumsuz etkileri ortaya çıkmaktadır. Aslında doğduğumuz andan itibaren vücudumuzda doğal olarak bulunan bir proteindir kolajen. Ancak 25 yaşından itibaren vücudumuzdaki üretimi her yıl %1-2 oranında azalır ve kayıplar başlar.

Genç bir cildin en önemli yapı taşı olan kolajeni nasıl arttırabiliriz?

Kolajeni Sıvı Olarak Tüketin!
C Vitamini ile karıştırılmış ya da saf haldeki içilebilir kolajen, vücut tarafından sindirilir, kan ile taşınarak dermis tabakasına iletilir ve cildi içeriden besleyerek cildin yenilenmesini sağlar.

Siz de cildiniz için sevdiğiniz malzemelerle güzel bir içecek hazırlayıp, içine kolajen ekleyebilir ve cildinizin kolajen üretimini içeriden destekleyebilirsiniz. Bu hem kolay hem de çok faydalı bir kullanım yöntemidir.

Dışarıdan Takviye Edici Yardımcınız!
Kolajen takviyeleri tablet, kapsül veya toz olarak bulunabilmektedir. Kolajen dışardan takviye olarak alındığında sindirim sisteminde yapı taşı olan amino asitlere parçalanır ve kana karışır. Kolajenin parçalanmış hali olan ve CollaSel olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz hidrolize kolajen, birçok takviye ürünler içinde kullanılmaktadır. Biyoyararlanımı yüksek olan hidrolize peptit kolajenin etkinliği bakır, çinko, C vitamini içeren takviyeler ile artırabilir.

Tüm bu özellikleri ile kolajenin sıkılık kaybı, cilt tonu eşitsizlikleri ve kırışıklığa karşı en doğru bakım olduğu uzmanlar tarafından önerilmektedir. Kolajen takviyesini vücuda hem içeriden hem de dışarıdan uygulayarak daha etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Unutmayın, kolajen bakımı ile cildiniz size teşekkür edecek!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris