KALP SAĞLIĞINIZI KOLAJEN İLE KORUMAK

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Kalp, vücuda kan pompalayan, yumruk büyüklüğünde, hayati öneme sahip bir organdır ve dolaşım sisteminin merkezinde yer almaktadır. Hücrelere sürekli bir şekilde oksijen sağlayarak atıkları uzaklaştırmaktadır. Böylesine hayati öneme sahip bir organın korunmasına son derece özen gösterilmeli, kalp rahatsızlıklarını önleyici tedbirlerin alınması gerekmektedir. Günlük yaşam rutininizin içerisine ekleyeceğiniz kolajen desteği sayesinde bunu başarmak mümkündür.

 


Kolajen, kanı kalpten vücudun geri kalanına taşıyan kan damarları olan atardamarlara yapı sağlamaktadır. Kolajen yetersizliği durumunda arterlerin esnekliği azalabilir ve daralma görülebilir. Bunun sonucunda kalp krizi ve felç gibi birtakım olumsuz durumlarla karşılaşılabilir. Fakat araştırmacılar, kolajen takviyelerinin kalp rahatsızlıkları riskini azaltmaya yardımcı olabileceğini keşfetmiştir. Özellikle “kötü kolestrol” gibi kalbi olumsuz etkileyen durumlarda, kolajen kullanımı sayesinde “iyi kolestrol” düzeylerinin yakalandığı gözlemlenmiştir. Bu, kalp rahatsızlıkları bakımından önemli bir faktördür ve kolajen kullanımı sayesinde gözlemlenen iyileşme olumlu bir gelişme olarak görülmektedir.

 

Yaşa bağlı olarak kolajen seviyelerinin azalması da göz önünde bulundurulduğunda, kolajen takviyesinin önemli hale geldiği unutulmamalıdır. Kolajenin arter duvarlarının dayanıklılığını artırmaya yardımcı olduğu göz ardı edilmemelidir. Arter duvarı, kolajen seviyesinin düşmesiyle kapılarını zararlı maddelere açarak plak birikmesine sebep olur. Bu durum ise ateroskleroz gelişimine neden olur. Damar sertliği olarak ifade edilen ateroskleroz, kalp sağlığının en önemli tehditlerinden biridir. Bunu önleyebilmek adına alınacak olan kolajen takviyesi ile kalbinize daha iyi bakma fırsatını yakalamış olacaksınız.

 


Sonuç olarak, hayati öneme sahip olan kalbin korunması, son derece özen gösterilmesi gereken bir noktadır. Bunun için de yapılabilecek ilk şeylerden biri, özellikle yaşa bağlı olarak azalmaya başlayan kolajen seviyesini göz önünde bulundurmaktır. Kolajen takviyeleri sayesinde vücudunuzun ihtiyaç duyduğu bakımı sağlarken, aynı zamanda kalbinizi de koruma altına alacaksınız.

 

Ürünlerinize CollaSel'i ekleyerek, insan vücudu için en önemli yapı taşlarından biri olan kolajeni tüketicilerinizle buluşturabilir ve onların sağlıklarına güvenle destek olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris