EKLEMLERDE VE BEDENDE KOLAJEN EKSİKLİĞİ BELİRTİLERİNİ COLLASEL İLE AZALTIN

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Günlük hayatımızda gerçekleştirdiğimiz eylemler, beslenme düzenimiz ve ne kadar strese maruz kaldığımız gibi durumlar bedensel gelişimimizi etkileyen önemli olgulardır. Özellikle hazır yiyeceklerin daha çok tüketildiği çağımızda, bedenimiz artık eskiye nazaran daha farklı tepkiler verebiliyor ve bu tepkiler sonucunda farklı desteklere başvurmak durumunda kalabiliyoruz.

Her insanın vücudunda bulunan kolajen, özellikle beslenme, yaş ilerlemesi ve iş yaşamının getirdiği hareketsizlik gibi durumlar sebebiyle gün geçtikçe azalmaya devam ediyor. Bu gibi durumlarda CollaSel tüketimi, hem eklem sağlığını optimize etmek, hem de kolajen seviyesinin azalmasını yavaşlatmak için iyi bir destektir.

 

Kolajen eksikliği her bireyde farklı sonuçlara yol açabiliyorken genellikle belirtileri aynıdır. Bu yazımızda sizler için kolajen eksikliği belirtilerini ve CollaSel desteğinin vücuda faydalarını derledik.

 

Kolajen eksikliği vücudumuzda birçok alana yansırken en önemlisi cilt üzerindeki etkileridir. En belirgin olan ve yaşlanmayı hızlandıran kolajen eksikliği sık görülen şikayetlerden biridir. Ciltte kırışıklık, gerginlikte azalma, nem kaybı gibi etkileri hissediyorsanız cildinizde kolajen kaybının yaşandığını söylemek mümkün. Bu gibi durumlarda CollaSel desteği ciltteki yaşlanmayı yavaşlatarak etkileri hafifletir. Ayrıca nem ve pH dengesini korur, kremlerin ulaşamayacağı cilt katmanlarına nüfuz ederek daha etkili sonuçlar almanıza yardımcı olur.

 

Kolajen eksikliğinin bir diğer önemli etkisi ise saçlarda ve tırnaklarda cansızlık ve zayıflama görülmesidir. Saçlarınızda dökülme, zayıflama meydana geliyor ve yavaş uzuyorlarsa, tırnaklarınız güçsüz ve soyuluyorsa kolajen eksikliği ile karşı karşıya olabilirsiniz. CollaSel içinde bulunan prolin amino asidi sayesinde saçların temel bileşeni olan keratinin güçlenmesine yardımcı olur. Kolajen ayrıca saç köklerinin bulunduğu deri tabakasını oluşturan temel proteindir ve bu tabakayı koruyarak saçlarınızın zayıflamasını engelleyip uzamasını hızlandırır.

 

Kolajeni diğer etki alanı olan eklem yapısı üzerinden incelediğimizde, eklem sağlığının kolajenle desteklenmesinin en önemli adımlardan biri olduğu görülüyor. Eklem ağrılarının en yaygın sebebi olan osteoartrit, eklemlerimizde bulunan kıkırdak dokuda meydana gelen yıpranma ve dejenerasyon nedeniyle oluşur. Kıkırdakların büyük ölçüde kolajenden oluşması sebebiyle olası kolajen eksikliklerinde eklem ağrıları veya esneklik kayıpları sıkça görülmektedir. Bu gibi durumlarda CollaSel desteği size yardımcı olur ve ağrı gibi olumsuzluklarla karşılaşmamanızı sağlar.

 

CollaSel desteği ile hayatınıza mobilite katın

CollaSel, markalara sağladığı destek ile sektördeki değerini arttırmaya devam ediyor. Siz de kolajen eksikliğinizin olduğunu düşünüyorsanız CollaSel’li ürünler ile belirtileri ortadan kaldırabilir, daha kaliteli bir hayata adım atabilirsiniz!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris