NATURAL PROTEİN VE KEMİK SAĞLIĞI

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

Natural protein, hücrelerin büyümesinde ve gelişmesinde önemli rol oynar. Dolayısıyla natural proteinin kas, kemik ve eklem sağlığı için olumlu katkısı göz ardı edilemez. Doğru miktarda alınan natural protein, kemik oluşumunu ve sağlığını destekler. Elbette her şeyin fazlası sakıncalıdır. Gereğinden fazla protein tüketimi çeşitli sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir. Proteinin miktarı kadar, düzenli ve dengeli bir biçimde tüketilmesi de önemlidir.

 

Kemik yapısı söz konusu olduğunda protein ve kalsiyumun önemi büyüktür. Yapılan bilimsel araştırmalar, yetersiz protein alımının kalsiyum emilimini azalttığını ortaya koymuştur. Bu durum kemik oluşumunu ve sağlığını doğrudan etkilemektedir. Kısacası düşük protein alımı kemik kaybına yol açabilmekte, fazla protein alımı ise vücut dengesini bozabilmektedir. Bu yüzden kişinin alacağı protein miktarı uzman kontrolünde gerçekleşmelidir.



İnsan vücudunda bulunan kemikler ve eklemler ayrılmaz bir bütündür. Kemik ve eklem sağlığına değer vererek vücut bütünlüğünüze katkıda bulunabilir, hareket özgürlüğünüzü güvence altına alabilirsiniz. Kolajen takviyesi kullanarak kemik ve eklem sağlığınıza doğrudan katkı sağlayabilirsiniz. Kolajenin kemik ve eklemlere olan olumlu katkısına dair detaylı bilgilere ulaşabilmek için önceki aylarda yayınlamış olduğumuz “Eklem için kolajen çözümleri” isimli blog içeriğimizi inceleyebilir ve ihtiyaç duyduğunuz tüm detayları öğrenebilirsiniz.

 


İşte “Eklem için kolajen çözümleri” isimli blog içeriğinden bir parça:

 

Eklem için kolajen katkısı

 

Bu noktada kolajen devreye girmektedir. Kolajen yapısı itibariyle kemik ve eklem sağlığına büyük katkı sağlamaktadır. Kolajen, kemik ve eklemlerde bulunan dokuları yenileyerek hücreler arasındaki iletişimi iyileştirir ve doku yapılarının güçlenmesine yardımcı olur.

 

İnsan vücudunda kolajen bulunsa da bu seviye yaşa bağlı olarak düşüş göstermektedir. Dolayısıyla eklemlerin sağlıklı yapısını korumak için kolajen takviyesi kullanma gerekliliği ortaya çıkabilir.

 

https://collasel.com.tr/tr/blog/eklem-icin-kolajen-cozumleri

 

Natural protein katkısı

 

Kolajen kemik yapısında bulunan ana proteindir. Bu sebeple kolajen seviyesini belirli bir oranda tutarak kemik sağlığına katkı sağlamak mümkündür. Vücut tarafından üretilen kolajen yaşa bağlı olarak düşüş göstermektedir. Bu sebeple vücuttaki kolajen seviyesini dengelemek adına takviye kullanmak gerekebilir. 



Kemikleri aşınmaya karşı koruyan ve eklemlerin esnekliğine katkı sağlayan kolajen, ilerleyen yaşlarda insanlar için daha da önemli hale gelen hareket özgürlüğüne destek verir. İnsan vücudunun sahip olduğu doğal protein ihtiyacını destekleyen kolajen seviyesi, takviyeler ile desteklenebilir ve olumsuz faktörlerin önüne geçilmesi için kullanılabilir.


Sahip olduğu formülü sayesinde gıda, ilaç ve kozmetik gibi sektörler tarafından sıklıkla tercih edilen CollaSel’i ürünlerinize gönül rahatlığıyla ekleyebilir, insanların natural protein ihtiyacını karşılamalarına yönelik arayışlarına yardımcı olabilirsiniz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris