EKLEMLERİN HAYATA ETKİSİ VE KOLAJENİN ROLÜ

COLLASEL- WELLNESS APPROACH

CollaSel ürettiği hidrolize kolajen peptit sayesinde eklemlerin mobilitesine katkıda bulunur. İki kemiğin birleştiği noktalarda sürtünmeyi en aza indiren yapı olan eklemler vücut uzuvlarının harekete geçmesinde etkin rol oynar. Eklemler insan vücudunda bulunan kemiklerin bir arada kalmasına yardımcı olur ve kişiye hareket özgürlüğü sağlar. Amino asitlerden oluşan bir protein olan kolajen yapısı sayesinde kemik ve eklem sağlığını korumaya yardımcı olur.

 

Genel sağlık ve hareket özgürlüğü için hayati bir öneme sahip olan eklemleri korumak ve güçlendirmek oldukça dikkat edilmesi gereken bir konu. Eklem sağlığına dikkat edilmediği takdirde ilerleyen yaşla birlikte olumsuz durumlarla karşılaşılabiliyor. CollaSel, ürettiği hidrolize kolajen peptit formülü sayesinde eklem sağlığınızı koruyabilmeniz için çözümler sunarak yanınızda olmaya devam ediyor.

 

Eklem sağlığını korumak için

 

Kolajen kemik ve eklem sağlığına büyük katkı sağlıyor. Ancak kemik ve eklem sağlığını daim kılmak için kolajen takviyesi dışında da yapılması gerekenler bulunuyor. İnsan vücudunda önemli bir yeri olan eklemleri korumak için dikkat edilmesi gereken şeyler bulunuyor. Sağlıkla ilgili hemen hemen her konuda olduğu gibi dengeli beslenmenin eklem sağlığına da büyük bir etkisi buluyor. Kalsiyum ve D vitamini yönünden zengin besinler kemiklerinizi ve dolayısıyla da eklemlerinizi güçlü tutmanıza yardımcı olabilir.

 

Kilo kontrolü ve egzersiz diğer önemli hususlar. Fazla kilolardan kurtularak eklemlerinizdeki yükü azaltabilir, sürekli hareket halinde kalarak da eklemlerinizi güçlendirebilirsiniz. Bu gibi hususlar kolajen takviyesiyle de birleşerek kemik ve eklem sağlığını sağlamanıza yardımcı olabilir.

 

Kolajenin eklemlere etkisi

Yukarıda bahsedilen diyet, kilo kontrolü ve egzersiz gibi eylemler eklem sağlığını korumak için yeterli olmayabiliyor. Özellikle yaşa bağlı olarak düşen kolajen seviyesi eklemleri savunmasız bırakabiliyor. Bu gibi durumlarda kolajen takviyesi almak kişilere daha iyi bir hayatın kapılarını aralıyor.

 

Türkiye’nin ilk hidrolize kolajen peptit üreticisi olan CollaSel, sahip olduğu tecrübe ve kaliteyle birlikte kolajen denildiğinde akla gelen ilk marka oluyor. Siz de ürünlerinize CollaSel ekleyebilir ve eklemlerinize ihtiyaç duyduğu kolajen takviyesini verebilirsiniz. CollaSel ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için web sitemizi inceleyebilir ve uzman ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
designed&developed by ddip digital/design/istanbul/paris